(Видео)КУМАТА ГИ СОБРА ПОГЛЕДИТЕ: Кумата почна да меша па сите гледаа во неа – невестата ја заборавија!

  • May 30, 2018

Денот на свадбата е ден за кој секоја девојка сонува.  И додека на сите свадби во центарот на вниманието се невестата и младоженецот, посебно невестата, на оваа и не е баш така.

Меѓутоа некои луѓе не размислуваат за тоа и важно им е само да се забавуваат и да си поминат убаво, а доказ се кумот и кумата на оваа свадба.

Музиката свиреше, а најверојатно ги погоди кумот и кумата па кога кумата почна да танцува, сите погледи беа вперени во неа.

Погледнете го видеото во продолжение, а погледнете го изразот на лицето на невестата, таа воопшто не беше изгледа поради тоа.

Претходно «
Следно »