(Видео)ЛЕЛЕ, БРУКИ, РЕЗИЛ:Нашите јавни личности и се восхитуваат на манекенка која не постои

  • February 21, 2019
  • Коментари

Ако си дел од светот на модата, музиката, актерството, медиумите или некој друг сегмент од таканаречената „шоубизнис фела“, редно е да ја следиш, да бидеш упатен и информиран и за светската сцена на тоа поле и да ги знаеш моментално најизвиканите имиња од браншата. Но, очигледно за нашите јавно експонирани шоубизнис личности ова не важи.

Бјанка Мизел, светски позната манекенка која всушност не постои, но нашите јавни личности ја следат нејзината кариера и сакаат да бидат како неа.

Екипата на Ексклузив направи анкета во која прашуваше што мислат за оваа непостоечка манекенка, а одговорите ќе ве натераат да се смеете на глас.

Погледнете:

Претходно «
Следно »