(Видео)ЛИСИЧЕ КАКО ОД ХОРОР ФИЛМ: Густа магла и чад – алармантна загаденост во Ново Лисиче

  • January 11, 2019

Густа магла, чад или загаденост – состојбата во Ново Лисиче вечерва е аларманта. Видео кое вечерва e објавено на youtube, според граѓаните сведочи за смртоносна магла која многу брзо го прекрива Скопје.

 

Мерните станици и вечерва бележат алармантна загаденост која најмногу се забележува околу Ректоратот во близина на Бит Пазар.

 

Претходно «
Следно »