(Видео)МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ ЈА „OCBOJУBA“ И АВСТРАЛИЈА: Меди Крстевски, девојката која ги вooдушеви Бој Џорџ, Кели Роланд и цела Австралија

  • May 25, 2019

Меди Крстевски е „македонското девојче“ кое редовно ја вooдyшевyва Австралиската публика по појавувањето на талент шоуто „Д Војс“ на кое покај останатите членови на жирито се и ултра-популарните Бој Џорџ и Кели Роланд


Крстевски е родена во 2000. година, а својот 19 роденден го прослави со нејзиниот, како што вели, прв дечко Џексон Парфит кој е исто така натпреварувач на талент-шоуто.

 

View this post on Instagram

 

My baby & I 💖#Stevemaddenau#WhatDrivesYou#SteveMadden#madikrstevski#madik

A post shared by Hey It’s Madi K 💋 (@madikrstevski) on

Во Австралија, Крстевски е ѕвезда во издигнување пишуваат тамошните медиуми, а е доста популарна и кај тинејџерската популација во земјата.

Претходно «
Следно »