(Видео)МАТЛТЕРИРАЊЕ НА ПАТАРИНА: Граѓанин објави снимка од стопирањето на демостранти да пристингат пред Собранието!

  • November 18, 2018
  • Коментари

На скопската патарина Петровец се случуваше вистинско малтретирање на граѓаните.

Околу десет полициски возила и двојно повеќе униформирани лица беа таму неколку часа пред да започне големиот протест во Скопје.

Граѓаните кои од другите градови тргнаа пред македонското Собрание, наидоа на страшен притисок.

Од полицијата беа испрашувани, вадени од автомобили и автобуси, се вршеа непотребни контроли, се со цел да ги задржат граѓаните и истите да не пристигнат во Скопје.

Претходно «
Следно »