December 4, 2021, 5:54 pm

(Видео)Мечка со мечиња предмалку снимена на Шар Планина

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Попова Шапка изобилува со животински свет, а чести се и кафените мечки.

Снимката е направена вечерва, околу 22.00 часот, а може да се види мечка со две мечиња.

Latest News

(Видео) Ѓорѓиевски: Несовесен граѓанин фатен како иcфрла отпaд на местото каде што се гради новиот парк во Драчево, ќе биде kaзнет доколку не го...

Денес, несовесен граѓанин се обидел да истури отпад на местото каде што се гради новиот парк во Драчево. Градоначалникот...

More Articles Like This