(Видео)МИСЛА ОД ПРЕД 20 ГОДИНИ, АКТУЕЛНА ДЕНЕС: Што зборуваше г.г. Михаил пред 20 години!

  • March 7, 2018
  • Коментари

Архиепископ Охридски и Македонски г.г. Михаил пред повеќе од 20 години говорел за тоа што денес се случува во Македонија.

“Не можеме ние да си дозволиме, во нашата држава, во Македонија, малцинства да се ставаат со нас. Ние сме домаќините! Тие живеат со нас! Ние имаме почитување за нив, се’ што е нивно, а тие сакаат да се дигнат дури над нас…”

https://www.youtube.com/watch?v=r8oxLAqsv5A

Претходно «
Следно »