(Видео)„МОЧЛО ЕДНА НЕМОЈ ТАКА ДА СЕ ПОНАШАШ“: Партиските вработувања во ЈСП и нивното ниво на култура!

  • January 24, 2019
  • Коментари

Партиските вработувања во државните институции продолжуваат да наштетуваат на квалитетот на животот на граѓаните. Таков е и случајот со контролорот на ЈСП кој наместо да ги смири патниците кои доцнат на работа, безобразно им реплицира на нервозните патници


Според коментарите на социјалните мрежи, контролорот „фатил“ момче кое немало платено карта. Наместо заедно со момчето да излезат надвор од автобусот, за истиот да може да продолжи на рутата, контролорот го задржал автобусот на станицата подолго време, поради што патниците почнале да реагираат бидејќи доцнеле на работа.

Реакцијата на контролорот можете да ја проследите од видеото.

Претходно «
Следно »