(Видео)НАТО ВОЈНИЦИ ВО АВГАНИСТАН КАКО НА СВАДБА: Арно ама, тогаш налетаа на Талибанци – драмата снимена на камера

  • September 11, 2018
  • Коментари

Талибанците се одлучни борци, а оваа снимка тоа и го докажува

Ароганцијата на НАТО трупите некогаш не познава граници. Група на француски специјалци шеташе во Авганистан како да одат на свадба, а тогаш започна пекол.

Талибанците буквално ги набија во земја.

Случката е снимена со камера на шлемот на еден од специјалците и можете да го видите подолу.

Претходно «
Следно »