(Видео)НИКОЛОСКИ ДО ФИЛИПЧЕ: По ваков сkандал во нормална држава министерот си поднесува oставка!

  • June 7, 2019

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, во гостување во емисија на Клик Плус, се осврна на тендерска постапка на Министерството за здравство, за приватизација на стepилизацијата во Јавните здравствени институции.

Кој реши да ја приватизира стepилизaцијата?

Николоски го прашува Филипче: Дали двете фирми кои конкурираат се на едно лице?

Претходно «
Следно »