(Видео)НИ ТРАГА НИ ГЛАС ОД ГУШКАЧИТЕ НА ГТЦ: Се руши култниот трговски центар Беко, ни трага ни глас од гушкачите на ГТЦ

  • May 10, 2018

Во строгиот центар на Скопје се руши култниот трговски центар Беко, но се уште нема ни трага ни глас од гушкачите на ГТЦ кои се противеа на реновирањето и промената на фасадата на стариот трговски центар.

Сега кога среде центар се руши, нивото на бучава е огромно а прашината е насекаде никаде ги нема ниту градоначалникот Богданович ниту Шилегов , а најмалку граѓанските активисти кои се бореа за зачувување на стариот изглед на градот.

 

https://www.facebook.com/pitthesnake/videos/10216389986121839/

Претходно «
Следно »