(Видео)НОВИ СНИМКИ ОД ОХРИД: Разбеснетото Охридско езеро носеше се пред себе!

  • March 17, 2018
  • Коментари

Бранови високи и до 5 метри предизвика силниот ветер кој денеска беснее и во Охрид.

Дознаваме дека ветерот достигнува брзина и до 100 км, а брановите веќе направиле штета на крајбрежните летни бавчи.

Летаат лимени кровови, а има и паднати дрва.

За среќа никој не е повреден.

Претходно «
Следно »