(Видео)ОБЛЕЧЕН, А ГОЛ: Вака изгледаат новите модели на фармерки, кои се промовираат како „последна мода“

  • May 4, 2018

На интернет во продажба се појави модел на фармерки по кои зaвладеа вистинска драма. Иако се продаваат како панталони, не сме сигурни дека би требало да бидат во таа категорија.

Судејќи по фотографиите, вистински предизвик е да се облечат, но и да се носат овие панталони, кои се направени во поголемиот дел од ленти, но и од парчиња растеглив тексас.

Задницата и препоните се покриени со материјал, а остатокот е во бели ленти.

Цената за овој модел е 50 долари.

Засега во продажба е само женскиот модел, а на интернет се појавија барања модниот бред да размисли и за машка колекција иако уште сега не би сакале да замислиме како тоа би изгледало.

https://www.youtube.com/watch?v=s2SONb4ucMM

Претходно «
Следно »