(Видео)ПОПЛАВА И ВО СТРАЧИНЦЕ: Улиците се претворија во реки, како да ја повторија сликата од пред две години во Стајковци

  • May 6, 2018
  • Коментари

 

Обилните врнежи од дожд денеска предизвикаа поплавување и во село Страчинце. Улиците во селото како да ја повторија сликата од Стајковци во 2016 година. Помош од надлежните, жителите на ова село не добиле, сите остатоци кои го блокираат главниот пат ги исчистиле сами.

 

SHI DHE BUBULLIMA NË SHKUP, VËRSHIME NË MATKË DHE STRAÇINCË

SHI DHE BUBULLIMA NË SHKUP, VËRSHIME NË MATKË DHE STRAÇINCËReshjet e shumta të shiut dhe bubullimat që kanë përfshirë sot vendin, kanë shkaktuar vërshime të rrugëve në disa vendbanime në rajonin e Shkupit dhe vendbanimet përreth.Fshati Straçincë duket të ketë pësuar më së shumëti nga këto reshje. Rrugët e këtij fshati u vërshuan nga shiu i rrëmbyeshëm i cili ka sjellur me vete edhe gurë dhe baltë.Banorët informojnë se pas përfundimit të reshjeve të gjitha mbetjet që e kanë bllokuar rrugën kryesore të fshatit, janë pastruar në mënyrë vullnetare nga banorët e fshatit, për shkak se siç thonë ata, atyre nuk u është ofruar asnjë ndihmë nga institucionet kompetente…..

Posted by Tv Shenja on Sunday, 6 May 2018

Претходно «
Следно »