(Видео)ПРЕД ФАКТИТЕ КАПИТУЛИРАШЕ ПРОПАГАНДАТА НА НАТО: Стево Пендаровски мораше да капитулира пред „Левица“

  • January 19, 2018

Погледнете го судирот меѓу застапникот За влез во НАТО пактот, Стево Пендаровски од СДСМ, и застапникот на ставот Против влез во НАТО, Зоран Василески од Левица.

Претходно «
Следно »