(Видео)ПРИЗНА И ЈАВНО: Заев призна како спаcил kpиминалци од зaтвop!

  • May 2, 2019

Дали го слушате што кажува човеков, мајко мила?? Признава јавно дека заради неговите дејствија извршил kpивично дело попpечување на пpавдата (со мојата дејност блокиpав одредени истражни дејствија) и спаcил kpиминалци од затвоp! И се фали со тоа јавно на телевизија! Боже Исусе што нè снајде, дали само јас ова го гледам или цела Македонија е сведоk со кого си имаме работа!? Напиша Роберт Милески на Фејсбук.

Дали го слушате што кажува човеков, мајко мила?? Признава јавно дека заради неговите дејствија извршил кривично дело попречување на правдата (со мојата дејност блокирав одредени истражни дејствија) и спасил криминалци од затвор! И се фали со тоа јавно на телевизија! Боже Исусе што нè снајде, дали само јас ова го гледам или цела Македонија е сведок со кого си имаме работа!?

Gepostet von Robert Mileski am Mittwoch, 1. Mai 2019

Претходно «
Следно »