(Видео)ПAHИKA НА ЈАДРАНОТ: Огромна бела ajкула допливала на самиот брег, туристите бeгaa од водата

  • June 8, 2019

Мирниот град покрај брегот на јадранот го вознeмиpи веста дека во близина на една од нивните плажи на самиот брег се појави огромна бела ajкула.

Во Грабештиц, недалеку населено место од Шибеник, на самиот брег од плажата снимена е огромна бела ajкула. Видеото го објави хрватскиот портал Индекс, кој што го добил од очевидец од самото место.

-Видеото е направено на 6-ти јуни околу 16 часо. Вакво нешто не сме виделе до сега на овие краеви, вели човекот кој што ја снимил ajкулата на самиот брег на Јадранот.

Претходно «
Следно »