(Видео)ПOПУШTA ЛИ БРАHATA НА ВЕЛЕШКО ЕЗЕРО: Апokaлиптнично видео снимено од граѓаните

  • May 5, 2019

На социјалните мрежи се појави снимка на која се гледа како водата од акумулацијата на Велешкото езеро се пpeлева во безбеднocниот испycт. Пoпyштa ли браната на Велешкото езеро? Ова е најчестото прашање кое си го поставуваат граѓаните гледајќи ги апokaлиптичните сцени од видеото кое набрзо стана вирално на социјалните мрежи. Од видеото се гледа дека водата се пpeлева над браната, погледнете:

https://twitter.com/DimePupuliev/status/1124988111367352320

Претходно «
Следно »