(Видео)ПOTKУП ВО КАВАДАРЦИ: Членови на една партија, со возила регистрирани во Скопје денес вршеле пoтkyп за гласови во Кавадарци

  • April 20, 2019

Иако е предизборен молк, забележано е агитирање и пoтkyп на гласови во Кадрово Маало, Кавадарци.

Во населбата која е населена со мнозинско Ромско население, денес е забележано агитирање и веројатно давање пoтkyп за глас од страна на активисти на една поголема партија и коалиција од 31 партија.

Како што може да се забележи на фотографиите, агитаторите се дојдени се со возила со скопски таблички.

 

Претходно «
Следно »