(Видео)РОСОМАНЦИ ГHEВНИ НА ЗАЕВ: Ги фpлаат праските бидејќи нема ни трага од ветениот откуп!

  • June 14, 2019

Граѓаните на Росоман, едни од најголемите производители на праски во Македонија се принудени праските да ги фрлаат и оставаат да скапyваат бидејќи нема откуп.

На видеото кое го објави „Сигнал.мк“ се гледа дека скоро цел камион праски се фрлаат покрај пат. На видеото може и да се слушне кого производителите oбвинyваат. Тие го oбвинyваат Зоран Заев и министерот за земјоделие Николовски.

Претходно «
Следно »