October 28, 2021, 6:57 am

(Видео)САМКА ИБРАИМОСКИ ЈА ПОГРЕШИЛ ПРОФЕСИЈАТА: Доскорешниот министер ги воодушеви гостите во еден скопски локал со талентот за пеење!

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

До нашата редацкија пристигна снимка од воодушевените гости на еден скопски локал, кои имале чест да присуствуваат на перформанс на доскорешниот министер Самка Ибраимоски

Според реакцијата на гостите, Ибраимоски има вистински талент за пеење, гостите констатираат дека ја погрешил професијата.

2 КОМЕНТАРИ

Latest News

Се pacпаѓа ли парламентарното мнозинство? Пратеникот од СДСМ, Талески пред неколку дена ја понудил својата оcтавка?

Неофицијално првиот човек на СДСМ Прилеп и единствен пратеник во Собранието од градот под Марковите Кули, пред неколку дена...

More Articles Like This