(Видео)СДСМ Е ДИЈАГНОЗА, А НЕ ПАРТИЈА: Сите нивни постапки укажуваат на тоа дека се тоталитаристи, а зборуваат за демократија!

  • February 4, 2017
  • Коментари

На Шекеринска кариерата, мислам кредибилноста меѓу македонското население и е нула отсекогаш, но taa и на меѓународен план сега “бришка“ ќе прави, нема како што се надеваа, ќе си прават кариера европска или незнам што. СДСМ не е партија, туку дијагноза, вели новинарката мирка Велиновска во емисијата „Миленко Неделковски Шоу“

mirka_milenko2

-Тие ќе речат ние сме за демократија, ние сме за плуралзиам, тоа им е запишано на сите… но сите нивни постапки и политики укажуваат на тоа дека тие се тотално спротивни, бидејќи еве гледаш дека се тоталиристи, или фашисти како што јас ги викам. Дали се идеолошки кобајаги позиционирани лево или десно, тие се фактички исто. Исти се по реакциите, не признаваат поинаква волја поинакви идеја, или ќе биде нивно, или… Не признаваат судови, ама тужат на суд други да бидат осудени и фаќаат врски за да бидат осудени, не признаваат ред и поредок, изборни резултати кога не им договараат, ама затоа ги слушнавме истакнати медиумски соросоиди кои ќе гo напикале на Голи оток народ кој гласа за друга опција. Мене не ми паѓа на памет да го осудам некој кој гласал за СДСМ. СДСМ инсистира за цензура на медиуми, да ти се забрани слободата на говор, а пиштат дека диктатурата на Никола Груевски не им давала да зборуваат. Не ти е иста ситуацијава сега во Америка, потполно, рече Велиновска.

Претходно «
Следно »