(Видео)СЕ ЖЕНИ СРПСКИОТ ПРИНЦ: Душан Караѓорѓевик ја овековечи долгогодишната врска!

  • May 25, 2019

Се жени српскиот принц Душан Караѓорѓевиќ.

Семејството Караѓорѓевиќ е подготвено за уште една голема свадба.

На радост на целата фамилија, денеска се жени принцот Душан Караѓорѓевиќ и неговата повеќегодишна девојка Валерија Демузио. Свадбата се одржува во црквата Свети Ѓорѓе. Кум на неговата венчавка е неговиот најдобар пријател Александер Сеханаоуи.

 

Претходно «
Следно »