(Видео)СКОПЈЕ СЕ ГУШИ, А ШИЛЕГОВ СИ ИГРА НА МОБИЛЕН: За скопскиот градоначалник игрицата на мобилен е поважна од загадувањето на воздухот

  • November 27, 2018
  • Коментари

Таткото на градот и не е нешто посебно заинтересиран со расправата за енормното загадувањер во земјата. 

Во Собранието денеска имаше јавна расправа за справување со енормното загадување. Меѓу присутните беше и градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов кој треба да говори кои мерки ќе ги преземе градот.

Но, Шилегов додека траше расправата си играше игри на својот мобилен телефон, успешно поминуваше нивоа и не беше заинтересиран за тоа што се предлага, пренесува Пресинг ТВ.

Погледнете.

Претходно «
Следно »