(Видео)СО ВРАТА МУ ЈА ФАТИ РАКАТА НА ТИТО: Снимка од незгодата при посетата на Шведска!

  • February 3, 2019

 

На Интернет може да се најде малку позната снимка на која е прикажано како Јосип Броз Тито во 1976 година доживеал една необична нecpeќа кога отишол во посета на премиерот на Шведска Олоф Палме.

Имено, додека Тито излегувал од автомобилот, еден член на југословенската делегација му ја удрил раката.

Претходно «
Следно »