(Видео)СТАНА ЈУТЈУБ СЕНЗАЦИЈА:Бојан ги имитира сите акценти и јазици од СФРЈ

  • May 10, 2018

Бојан Шкробиќ стана Јутјуб сензација откако објавил видео во кое зборува девет странски јазици кои ги научил играјќи игри на интернет и преку курс на Јутјуб.

https://www.youtube.com/watch?v=FEtAJKfk_vg

Локалните радиостаници во Србија се заинтересирале за момчето кое има прерфектен изговор на девет јазици, но Бојан им покажал уште една умешност – совршено ги имитира сите нагласоци и јазици од поранешна Југлаславија.

Бојан за Индекс.хр вели дека ги научил од телевизија и од луѓе кои ги познава од различни делови на југославија.

https://www.youtube.com/watch?v=hnfounFMFAY

Претходно «
Следно »