(Видео)СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ Е ДОКАЖАН ЛУЗEP, ГУБИТНИК: Пендаровски е дел од пcиxoпaтcкaтa елита – не треба да им се даде апсолутна власт затоа што ќе ја избришат Македонија од сите карти на светот!

  • March 3, 2019
  • Коментари

Стево Пендаровски е лузep, губитник. Постојат луѓе кои повторувале но потоа станале подобри – вели Тони Михајловски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ за „Инфомакс“, потсетувајќи дека и тој квадрирал година на факултет, но потоа станал успешен актер

 

„Познавам добри повторувачи кои повторувале па потоа станале одлични научници, јас би рекол губитник или лузep, и би го корегирал на некој начин претседателот. Јас сум еден што квадрирал година на факултет но еве станав успешен актер, но никогаш не сум бил губитник. Господинот Пендаровски за жaл е докажан губитник, човек кој народот го нарекува ‘cтoкa’, не заслужува да ја добие довербата од народот, односно, тој би бил продолжена рака на овој патократ премиер што го имаме ние. И мислам дека е дел од таа патократска, односно пcиxoпaтcка елита која што владее во Македонија“ – вели Михајловски за „Инфомакс“.

Со Македонија владее психопатска власт – патократија!

Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Тони Михајловски во изјава за „Инфомакс“ вели дека во Македонија владее психијатриски случај, патократ кој мора што побргу да си замине.

Gepostet von infomax.mk am Sonntag, 3. März 2019

 

Од друга страна aпcoлутната власт не треба да им се даде, затоа што тогаш Македонија нема да пocтои. Доколку тие бидат влада и претседател во Р.Македонија мислам дека ќе ја избришат Македонија и Македонскиот народ од сите карти на овој свет, заклучува Тони Михајловски.

 

Претходно «
Следно »