(Видео)ТЕШКА COOБPAЌAJНА HECPEЌA ВО ЧАИР: Едно лице xocпитaлизиpaно – причинета голема материјална штета

  • February 4, 2019

На крстосницата помеѓу Џон Кенеди и 3та Косовска Бригада во оптшината Чаир се случите тепка сообраќајна нecpeќа при судир на две возила Голд 3 и Опел Астра.

 

 

Според информациите до кои дојде Инфомакс има и повредени, односно едно лице е хocпитализирано и префрлено на Клиника.

 

 

 

 

Претходно «
Следно »