(Видео)ФАТЕНИ СО НОЗЕТЕ ВО ВИС: Началникот на подрачната единица во Министерството за земјоделие „фатен“ со нозе во вис!

  • January 17, 2020
  • Коментари

Вонредната посета и контрола на Подрачната единица на МЗШВ во Берово. Објави на Фејсбук, дополнителниот заменикминистер во МЗШВ, Цветан Трипуновски.

Додека земјоделците мака мачат со пласманот на нивните производи, немаат ословни услови за работа, а државата ветениот откуп го претвори во обичен политички маркетинг, раководителите во министерството за земјоделство се со нозете во вис. Буквално.

Вонредната контрола на дополнителниот заменик министер Цветан Трипуновски во подрачната единица на министерството во Берово ја откри и вистинската состојба во која се наоѓаат државните институции.

Нозе во вис, телефонот во раце, а земјоделците нека се снаоѓаат за своето парче леб.

Вонредната посета и контрола на ПЕ Берово

Вонредната посета и контрола на Подрачната единица на МЗШВ во Берово.

Gepostet von Цветан Трипуновски am Freitag, 17. Januar 2020

 

Претходно «
Следно »