Елена Ристеска и Влатко Лозановски: Само заеднички настапи или нешто повеќе!

  • December 25, 2018

Последниве неколку недели не се зборува толку многу за музиката на Елена Ристеска и Влатко Лозановски туку за наводната врска…
Злите јазици се секогаш подготвени на објаснување на нештата „кои не ги знаат“, но се секогаш добро упатени и информирани иако можеби не ги ниту познаваат лицата за кои зборуваат.

Такви приказни деновиве се’ повеќе ги придружуваат имињата на Елена Ристеска и Влатко Лозановски. наводно, многу се зближиле, потоа дека ја криеле својата врска но ете заедничките настапи ја откриле вистината.
Елена на својот профил на Инстаграм постираше неколку заеднички фотографии

Потоа повторно заедничка снимка но од снимањето на божиќната песна „Небо и земја“ за која денес и утре снимаат и спот..

И сега што? Ако се во љубовна врска нека им е со среќа! А, ние им посакуваме што повеќе настапи, па и на поголеми простори бидејќи со нивните гласови и песни заслужуваат концертни сали.

Извор:екран.мк

Претходно «
Следно »