(Видео)ЌЕ ЈА РАСТУРЕА ШТАЛАТА: Кога ергела коњи ќе се најадат тетовски грав!

  • April 30, 2018

Лиз Рајан има голема страст за коњите! Во САД има огромно земјиште на кое живее заедно со коњите. Иако сите коњи се израснати со големо внимание и љубов, тие поголемиот дел од времето го минуваат на отворено.

Кога една ноќ, Лиз отишла на прошетка низ својот имот, од шталата слушнала чудни звуци. Погледнала внатре и имала што да види! Таа веднаш го земала телефонот и почнала да снима…

Седум од нејзините коњи лежеле после вечерата, изморени од одење, но сите до еден испуштале чудни звуци, за кои знаат и луѓето да ги испуштат после добар грав.

Погледнете само, ве предупредуваме дека ова видео ќе ве насмее до солзи.

Претходно «
Следно »