(Видео) АБУТОВИЌ ГИ ПОЗДРАВИ КОМИТИТЕ: На својата свадба ја пееше македонската песна „Ја излези Ѓурго“

  • July 8, 2019

Ракометарот Илија Абутовиќ вчера стапи во брак со неговата долгогодишна девојка Сања Стојчевска, сега Абутовиќ.

Свадбата била весела, а гостите ги забавувал пејачот Јоце Панов.

Но, за микрофон се фати и младоженецот.

Илија ја запеа прекрасната македонска песна „Ја излези Ѓурѓо“.

Како звучеше тоа, погледнете во продолжение:

Претходно «
Следно »