(Видео) АРХИВА: ,,На 15-ти септември”, Заев во први редови зад Црвенковски

  • April 14, 2019
  • Коментари

Говорот на Бранко Црвенковски една недела пред изборите веројатно ќе остане запаметен како еден од најинфaмoзнитe говори во историјата. Сепак иако многумина го имаат ислушано од почеток до крај, ретко кој забележал кој се наоѓа во првите редови зад Црвенковски, Зоран Заев. Овој говор остана врежан во македонската политичка историја токму поради фактот што тогашната Влада на Црвенковски направи се спротивно од она што го вети, токму како што тоа го прави и сегашната на СДСМ. Граѓаните повторно беа излaжaни само овој пат од  Заев, кој целосно ја продолжи политиката на неговиот ментор!

 

 

Претходно «
Следно »