(Видео) АРХИВА ПЕНДАРОВСКИ: Нeдoзвoливo е поединци да преговараат за името?

  • March 28, 2019
  • Коментари

Твитерџиите и понатаму потсетуваат на изјавите за името на државата од страна на кандидатот за претседател од СДСМ, Стево Пендаровски.

Еве што изјавил Пендаровски во април 2014 година:

Претходно «
Следно »