(Видео) БАЛКАНОТ Е ПОСKAП ЗА ЖИВЕЕЊЕ: Хрват купувал исти намирници во Германија и на Балканот и ги споредил цените!

  • April 20, 2019
  • Коментари

Хрватот Иван веќе неколку години живее во Германија , а често објавува видеа и го спopедува животот на Балканоти во Германија.

Овојпат тој ги споpeди цените во Германија и во Хрватска што на многумина им беше интересно.

Иван пазарел во Германија, а неговата сопруга во Хрватска ги купила истите производи.

Сакал да ги провери тврдењата дека во Германија се пониски центе за секојдневни намирници како што се : Тост, кисела павлака, помфрит, јајца, млеко, шеќер, брашно, масло, шпагети, кашкавал, вода, чиколадо и нутела, а на крајот ја покажа сметката па покажа дека во Германија навистина сметката е помала.

Претходно «
Следно »