(Видео) БИК НАПАДНАЛ ДЕВОЈЧЕ ВО ИНВАЛИДСКА КОЛИЧКА, А ПОТОА СЕ СЛУЧИЛО ЧУДО

  • December 9, 2017

Снимката која настанала во Шпанија прикажува разбеснет бик кој се нафрлил на девојче во инвалидска количка.

Меѓутоа, никој не очекувал ваков развој на ситуацијата.

Бикот во таа прилика се нафрлил на доста луѓе, а снимката која кружи на интернет се нашла на мета на многу критики.

Имено, откако бикот удрил во девојчето во инвалидска количка, таа станала и почнала да бега без никакви проблеми.

Многумина заклучиле дека таа била во количка поради питачење, додека други се убедени дека се работи за некое чудо.

 

Претходно «
Следно »