(ВИДЕО) Борба за партнер: Нема што сакаш туку што мора!

  • July 14, 2018

Љубомората или желбата за доминација понекогаш се и’ погрешен потег.

Една жена на забава била љубоморна додека еден пар тацувајќи одлично се забавувал. Кутриот маж, од една динамична игра наеднаш морал да се препушти на „стискавецот“ на љубоморната пријателка…

საოცარი ვიდეო :დდდ

ვნებააშლილი ქმარი და ეჭვიანი ცოლი ქორწილში :))))))))))))) (წინა ვერსიას ხმა არ ჰქონდა და ახლიდან ვდებ)წყარო: The Wedding Guy

Posted by გურამ შეროზიას ბლოგი on Thursday, 5 July 2018

Претходно «
Следно »