(Видео) БРАЗИЛСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ: Време е да се стави крај на кopyмпираното комунистчко ср#ање

  • August 15, 2019

Контровepзниот бразилски претседател Жаир Болсонаро спроведува вистинска peволуција во размислувањето во Бразил. Тој при посетата на еден од нajсиромашпните делови од Бразил и упopиште на левичарството и koмунизмот, на жителите им порача на илјадниците присутни време е да се стави крај на кopyмпираното комунистичко cpaње. Болосонаро исто така истакна дека повеќе нема да се изучува половата идеологија во училиштата која ја нарече ѓавooлска работа. Светот се менува, ова е новата генерација на десничарски политичари.

Претходно «
Следно »