(Видео) ВАКА СЕ НАВИВАШЕ ЗА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА: Како звучи химната испеана од 8 илјади грла во еден глас

  • March 30, 2019

Над 8.000 Македонци ја пеат националната химна “Денес над Македонија се раѓа”, пред натпреварот од квалификациите за Европското првенство во кошарка против Велика Британија во Скопје.

Легендарно видео кое буди бура од емоции, особено ако се знае дека овие квалификации му претходеа на Европското превенство на кое нашата репрезентација го освои високото четврто место.

 

Претходно «
Следно »