(Видео) ВАКА СЕ ПРАВИ ВИДЕО ЗА ШАМПИОН: Прилепчанецот Пресилски направи нова одлична промоција, овојпат за Иџе

  • July 10, 2019

Прилепчанецот Мартин Пресилски продолжува да прави одлични видеа за македонските спортски икони.

Овојпат Мартин направи извонредна промоција за македонскиот шампион автомобилист Игор Стефановски – Иџе.

Видеото е насловено како “Срце на шампион”, а го краси врвна изработка и одлична музика.

Уживајте:

Претходно «
Следно »