November 28, 2021, 7:27 pm

(Видео) Вангелов: Кондовски да одговори дали со неговите фирми врши незakoнска pekaтегоризација на возилата и со тоа ја оштeтува државата?

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Христо Кондовски, наводно ќе одел да се сретне со граѓаните. Сметаме дека тоа е одлична можност, можност за Христо Кондовски на лице место да им одговори на битолчани на прашањата кои ги поставија уште на првиот ден од изборната кампања а сеуште не добиле одговор, истакна Михајло Вангелов, советник во Советот на општина Битола од ВМРО-ДПМНЕ

Христо Кондовски, треба да им одговори на битолчани, дали е точно дека една од неговите приватни фирми врши незаконска рекатегоризација на возилата и со тоа ја оштетува државата? Дали е вистина дека оваа пракса е за неговите пријателски компании со привилегии кај власта? Дали Христо Кондовски на овој незаконски начин ја оштетува државата за илјадници евра и директно ги крати парите кои на битолчани им се потребни за подобри училишта, за подобра болница, за повеќе градинки, за подобрри улици?Да одговори и на прашањето на битолчани за врската со Васко Ковачевски и заедничкиот 4 милионски тендер?Христо Кондовски треба да одговори дали неговата фирма која посредува помеѓу клиенти и осигурителни компании е вклучена во изработка на условите за тендер во ЕСМ токму за овие услуги?, прашува Вангелов.

Христо Кондовски се кандидира за да заработи, а не да работи за Битола, посочи тој

СОЗДАДИ НОВА ИДНИНА!

ПРОМЕНИ. ПРОЕКТИ. ПОБЕДИ

Latest News

Ристо Никовски: Кој и зошто го пушти Заев низ вода?

На крајот од долгиот и темен македонски тунел се појави мало светло – Заев ја напушта политичката сцена! Тој...

More Articles Like This