ВИДЕО: Вардар доби нова песна, девојки растуривте!!!

  • June 5, 2019

Вардар направи голем успех и Македонија се уште е во еуфорија.

Црвено-црните донесоа огромна радост кај сите Македонци, а така двете Македонки Нев Нешкоска и Калина Нешкоска објавија дел од песна која тие ја напишале посветена на големиот успех на Вардар.

Објавениот дел звучи одлично и со нетрпение чекаме да ја слушнеме целата верзија.

Претходно «
Следно »