(ВИДЕО) ВЛАДИМИР ПУТИН ИЗЛЕГОЛ ОД АВТОМОБИЛ ПОРАДИ РАСПЛАКАНО ДЕВОЈЧЕ :„Зошто плачеш?“

  • January 9, 2019

Рускиот претседател направил нешто поради што е повторно најбарано лице на интернет…

Претседателот на Русија Владимир Путин излегол од автомобилот за да се слика со девојче кое се расплакало зошто не успеало да направи селфи со претседателот на државата.

„Зошто плачеш?“, ја прашал Путин, прегрнувајќи го девојчето.

Жената која се наоѓала во придружба на детето повеќе пати му се заблагодари на Путин за овој гест.
Извор:екран.мк

Претходно «
Следно »