(ВИДЕО) ВОЗАЧ СЕ ОБИДЕЛ ДА ПРЕТРКНЕ МЕЧКА: Потоа започнала трката

  • January 14, 2020
  • Коментари

На улиците низ некои руски градовни многу често може да се сретнат и мечки. Мечките понекогаш може да се забележат и на улиците и патиштата.

Едно видео од Сочи ни покажа дека мечките немаат проблем да започнат трка и со брзите автомобили.

Возачот на автомобилот по една кривина наидува на голема мечка на патот. Автомобилот и мечката во еден дел од трката биле и изедначени , но може да се забележи дека големата мечка цело време се обидува да биде побрза од машината.

„Лудата трка“ меѓу мечката и автомобилот е снимена, видеото експресно стана многу популарно на социјалните мрежи.

Претходно «
Следно »