October 28, 2021, 5:36 am

(Видео) Возило на општина Бутел снимено како истура отпaд на дивa дeпониjа

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Камион во сопственост на општина Бутел снимен како фрла отпад на дива депонија. Како што беше објавено на страницата „Го сакам Бутел“, камионот повеќе пати истурил отпад на истото место.

Сега и повеќе од јасно е дека единствени кои создаваат депонии се оние кои треба да се грижат за чистотата на општината. Општина Бутел веќе подолг период е меѓу најзагадените општини со најзагаден воздух.
Наместо чиста и здрава општина ние живееме во нечиста, општина со ѓубре и депонии.

Latest News

Се pacпаѓа ли парламентарното мнозинство? Пратеникот од СДСМ, Талески пред неколку дена ја понудил својата оcтавка?

Неофицијално првиот човек на СДСМ Прилеп и единствен пратеник во Собранието од градот под Марковите Кули, пред неколку дена...

More Articles Like This