(Видео) ВО ЖИВО: Погледнете ја состојбата на граничните премини на Балканот

  • July 21, 2019

Погледнете во живо колку е гужва и колку се чека на неколку гранични премини на Балканот. НА следниот линк можете да ги следите граничните премини помеѓу Македонија и Србија, Унгарија и Србија и Хрватска и Србија.

Live: 14:00 – 20.07.2019

Gepostet von in7.tv am Samstag, 20. Juli 2019

Претходно «
Следно »