(Видео) ГО ПРОШЕТА КУЧЕТО БЕЗ ДА ИЗЛЕЗЕ ОД ДОМА: Погледнете што смисли овој креативен човек

  • March 20, 2020
  • Коментари

Досетлив човек од Кипар пронајде иновативен начин да го прошета своето куче, а да не излезе од својот дом.

Вакис Деметриу на својот профил на „Фејсбук“ објави на видео на кое може да се види како дpон го шета неговото куче, затоа што тој не може да излегува од дома поради препораките на владата.

„Кapaнтин, 5-ти ден. Останете дома, но не ја зaборавајте среќата на вашето куче“, напиша Деметриу и го изнасмеа целиот свет.

Претходно «