(Видео) ДАЛИ ДА СЕ СМЕЕШ ИЛИ ДА ПЛАЧЕШ: Тајните служби го провалиле Стево дека не вози Југо

  • March 7, 2019
  • Коментари

Многумина од познавачите на политичките состојби во Македонија го окарактеризираа последното интервју на кандидатот за претседател на СДСМ и ДУИ, Стево Пендаровски како обид за правдење и виктимизација на кандидатот за претседател. Имено најголемата прашина се крена околу наводните тајни служби кои го следеле Пендаровски и го фотографирале што и како прави. Доказ за тоа за Пендаровски е фотографијата која проструи по социјалните мрежи во која тој се вози во луксузен автомобил кој го нема приложено во анкетниот лист во ДКСК, наместо во Југото кое тој го има наведено како единствено возило кое го поседува. Останува отворено прашањето дали странски тајни служби се занимваат со тоа во какво возило се вози тој?

Претходно «
Следно »