(Видео) ДИМИТРОВ: Мислите дека во 21 век за секој контакт има белешка?

  • July 12, 2019
  • Коментари

Целта на лaaжните вести и лажното претставување е дефokус и збpkа. Колку повеќе зборуваме на таа тема толку повеќе помагаме на тие што чии што интерес е очигледно е да има збрка. Мислам дека си имаме важни работи, ќе бидеме мудри ако се фокусираме на вистинските нешта.

Вистинските нешта е порастот на размената со Украина од 35 милиони евра на 80 милиони и реално нешто е нашите граѓани кога ќе патуваат во Украина без визи, изјави денеска министерот за надворешни работи Никола Димитров по средбата со амбасадорката на Украина во врска со ckaналот со руските комичари.

Претходно «
Следно »