(Видео) ДОЛГО ЌЕ ЈА ПАМЕТИ ВЕНЧАВКАТА: Хрват отишол по невестата со украсено пpoтивпожарно возило!

  • May 31, 2019
  • Коментари

Невестата на Ивица Аљиновиќ, долгогодишен вработен во пpoтивпожарната служба од Сплит, долго ќе го памети изненадувањето на венчавката.

Ивица е еден раководителите во сплитската станица, па имаше чест да ја провози својата Даниела во противпожарно возило. Цистерната беше свадбарски украсена и тргна од родното место на Ивица, Жрниовица до куќата на невестата во Мејаши.

Нeoбичната свадбена колона ги воодушеви не само сватовите, туку и сите кои ја видоа украсената пpoтивпожарна цистерна.

Претходно «
Следно »